Geef je huwelijk extra betekenis met verantwoorde verlovingsringen en trouwringen van Fairmined goud.

Bij Armoise kun je je liefde bezegelen met een Fairmined verlovingsring of trouwringen. Kom langs in de winkel om te kiezen uit mijn (bescheiden) collectie of of laat ze door mij helemaal op maat maken naar jouw/jullie wensen.

Persoonlijke ringen, in samenspraak ontworpen en met aandacht gemaakt.

Een persoonlijk ontwerp kan van alles betekenen. Wil je helemaal los gaan met goud en edelstenen? Of hou je meer van een ingetogen en functioneel ontwerp? Wanneer ik samen met met jou of jullie een sieraad ga ontwerpen, maakt het niet uit of je al een helder idee hebt of nog zoekende bent.
Ik laat door middel van tekeningen en voorbeelden graag zien wat de mogelijkheden zijn. Omdat ik alles met de hand maak kan ik het ontwerp passend maken bij vele soorten budgetten. Begeleid door mijn eigen stijl zorg ik dat het ontwerp op papier ook in het echt zo mooi mogelijk uitkomt.
Een verlovingsring is bijna altijd een verrassing. Daarom kan het zijn dat je misschien niet weet wat de ringmaat van je geliefde is, of misschien niet precies wat ze mooi vinden. Ook hiermee kan ik je helpen.

Gravures zijn zeker mogelijk en deze laat ik bijna altijd doen door een ambachtelijke handgraveur.

Maak op tijd een afspraak.

Op maat gemaakte ringen nemen aanzienlijk meer tijd in beslag dan wanneer je uit de bestaande collectie kiest. De tijd die nodig is om tot een ontwerp te komen wisselt erg per persoon. Soms moeten we nog een keer afspreken om jullie ontwerp door te nemen. Als na dit ontwerptraject is besloten wat het moet gaan worden, ga ik uit van een maaktraject van 4 tot 8 weken, afhankelijk van het ontwerp. Soms moeten we halverwege het traject een pasafspraak inplannen.

Locatie.

Je kunt mij vinden in de prachtige winkel van EvaLuna Couture in het Arnhemse Modekwartier. Eigenaresse Irene maakt prachtige bruidscouture. Samen brengen wij ook graag allerlei ambachten samen die je bruiloft onvergetelijk maken.
Een groot deel van de week werk ik in mijn atelier op een andere locatie, dus je kunt het beste met mij een afspraak maken om langs te komen. De winkel is op de begane grond en toegankelijk voor mensen in een rolstoel. De winkel is goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is gratis parkeergelegenheid in de wijk.