*Dit is een kopie van de laatste update van mijn crowdfunding op Voordekunst

Het is al weer een hele tijd geleden sinds het afsluiten van de crowdfunding en de laatste update.
Omdat jullie mij zoveel gunden is er in het afgelopen jaar zó veel gebeurd, dat een nieuwe update me wel een goed idee leek.

Mijn vitrine tijdens de Kunst4daagse Bronckhorst en de Zilverdag in Schoonhoven

Foto’s

Mijn lieve vrienden en fantastische fotografen Marc Elisabeth en Nora Hazhaz hebben de Dea Dia collectie mooi vastgelegd in detail en op een witte achtergrond. Dit staat niet alleen mooi in de webshop, maar was vooral nodig voor publicaties en om mee te doen aan de Fairmined100Challenge waar ik later meer over vertel.

Tweede collectie ”Plains”

Naast gereedschap en materiaal voor de eerste collectie, kon ik van het opgehaalde bedrag ook materiaal kopen voor een tweede collectie en werk in opdracht.
Inmiddels zit ik midden in het ontwerp- en maakproces van de tweede collectie ”Plains”. Diverse gouden en zilveren sieraden geïnspireerd op deze Griekse haarspeld.

Hallo werk – Dag werk!

Een minder tastbare maar enorm belangrijke bijkomstigheid van de crowdfunding is de zichtbaarheid en motivatie die jullie me hebben gegeven om verder te gaan ondernemen. Zelfstandig. Yes! Over een paar dagen zeg ik vaarwel tegen mijn baan in loondienst om fulltime aan de slag te gaan als goudsmid. Sinds de crowdfunding heb ik al voor veel bijzondere en lieve mensen een persoonlijk sieraad mogen maken en terwijl ik dit typ liggen er nog veel opdrachten te wachten om gemaakt te worden!

Nieuwe stek

Aan het begin van dit jaar zijn Jesse en ik verhuisd naar Keijenborg in de Achterhoek. Een droom die uitkomt. Mijn atelier zit nu weer aan huis en is op afspraak te bezoeken. We hebben een moestuin aangelegd en werken er naar toe om ook dieren een fijn tweede leven te bieden in onze tuin. Een feestje als afsluiter van de crowdfunding was vorig jaar helaas niet mogelijk. Hopelijk kan ik dit alsnog snel voor jullie realiseren op deze prachtige nieuwe plek.

Montmartre in de Achterhoek

Wil je mij en andere kunstenaars en ambachtslieden graag aan het werk zien?
Zaterdag 9 en zondag 10 juli 2022 sta ik op de kunstmarkt van Vive la France! in Hummelo.

Fairmined100Challenge

The Alliance For Responsible Mining heeft goudsmeden door middel van de Fairmined100Challenge uitgedaagd om binnen een bepaalde tijd 100 collecties van Fairmined goud en/of zilver te maken. Zij verzamelt foto’s van deze collecties en publiceert ze. Elke goudsmid kan zich aansluiten bij Fairmined en meedoen aan deze challenge.

Het is geweldig om te zien hoe allerlei goudsmeden, groot en klein hier aan mee doen. Er zijn goudsmeden die al jaren met Fairmined werken, maar ook die mede door deze uitdaging voor het eerst een collectie maken met goud en zilver om trots op te zijn.

Tot en met augustus kan er ingezonden worden, dus naast de Dea Dia collectie doe ik ook mee met de Plains collectie!

Where one door closes…

Dit is de laatste update die ik zal doen op Voordekunst. Maar ik ga verder via een eigen blog op mijn website. Via Instagram en Facebook laat ik weten wanneer ik weer iets nieuws heb geschreven. Wil je liever via e-mail op de hoogte gehouden worden van een nieuwe blogpost? Laat het dan even weten via info@armoise.nl

Dora <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *