Geef je huwelijk extra betekenis met verantwoorde trouwringen van Fairmined goud.

Yes! Gefeliciteerd met jullie verloving. Bij Armoise kun je je liefde bezegelen met Fairmined trouwringen. Kies direct uit de catalogus of of laat ze door mij helemaal op maat maken zoals jullie dat willen.

Persoonlijke trouwringen, in samenspraak ontworpen en met aandacht gemaakt.

Een persoonlijk ontwerp kan van alles betekenen. Wil je helemaal los gaan met verschillende kleuren goud en edelstenen? Of hou je meer van een ingetogen en functioneel ontwerp? Wanneer ik samen met een aanstaand bruidspaar hun trouwringen ga ontwerpen, maakt het niet uit of zij al een helder idee hebben, of nog erg zoekende zijn.
Ik laat door middel van tekeningen en voorbeelden graag zien wat de mogelijkheden zijn. Omdat ik alles met de hand maak kan ik het ontwerp passend maken bij vele soorten budgetten. Begeleid door mijn eigen stijl zorg ik dat jullie ontwerp op papier ook in het echt zo mooi mogelijk uitkomt.

Gravures zijn zeker mogelijk en deze laat ik altijd doen door een ambachtelijke handgraveur.

Maak op tijd een afspraak

Op maat gemaakte trouwringen nemen aanzienlijk meer tijd in beslag dan een paar ringen uit de winkel. De tijd die nodig is om tot een ontwerp te komen wisselt erg per persoon. Soms moeten we nog een keer afspreken om jullie ontwerp door te nemen. Wanneer na dit ontwerptraject is besloten wat het moet gaan worden, ga ik uit van een maaktraject van 8 weken.  Hou rekening met een pasafspraak na ongeveer 3 a 4 weken. 

Goed om te weten

Je kunt mij vinden in de prachtige winkel van EvaLuna Couture in het Arnhemse Modekwartier. Ik ben hier zelf niet elke dag aanwezig, dus je kunt het beste met mij een afspraak maken om langs te komen. De winkel is op de begane grond en toegankelijk voor mensen in een rolstoel. De winkel is goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is gratis parkeergelegenheid in de wijk.