Welkom!
Mijn naam is Sharon Wiemelink en ik ben liefhebber van heel veel dingen, vooral van dingen zelf maken. 
 
Herhalende motieven lopen vaak van de ene collectie over naar de andere. Bijvoorbeeld de gesmolten bolletjes, die ik op verschillende manieren toepas.
Ik hou van de sierlijke primitiviteit van deze motieven die in veel sieraden uit de Oudheid heel herkenbaar worden gebruikt.
Ook in persoonlijk ontworpen sieraden, zoals deze witgouden en geelgouden ringen.
 
 
  
In mijn atelier in Arnhem maak ik sieraden van zilver en goud, soms gecombineerd met mooie edelstenen en parels. Mijn collectie groeit en krijgt steeds meer vorm, maar zal ook blijven veranderen. 
Ik laat mij graag inspireren door motieven uit de klassieke oudheid en de plantenwereld, maar bovenal komen de meeste van mijn ontwerpen voort uit het maken zelf. Vooraf schetsen is maar een klein onderdeel in mijn ontwerpproces. Wanneer ik achter mijn werkbank zit ben ik niet alleen het ene sieraad aan het vervaardigen, maar ook het andere sieraad aan het ontwerpen. 
Ik maak graag sieraden op een soort repeterende wijze. Oogjes die steeds op verschillende manieren in elkaar haken en waaraan allerlei kleine mooie dingetjes hangen, zoals bij de ”Ambrosios” collectie. 
 
Deze bolletjes smelt ik van restjes zilver en goud uit mijn eigen atelier, die normaal gesproken terug naar de fabriek gaan om te recyclen. Een deel daarvan recycle ik dus zelf op een creatieve manier. Recycling is een groot en groeiend onderdeel van de manier waarop ik werk.