Let me make a bespoke jewel for you

There are so many moments in life you can capture in a personal piece of jewelry. Birth, graduation, engagement, marriage or letting someone go. Or maybe you just want to give someone a nice gift.

Maak een afspraak

Kom langs in Arnhem om samen met mij jouw droomsieraad te ontwerpen. Ook als je nog niet precies weet hoe het moet worden kan ik je hier mee helpen.
Ik werk graag in mijn eigen stijl, dit is bijzonder goed te combineren met jouw specifieke wensen. 
Samen komen we tot een mooi eindresultaat. 

How long does it take?

De tijd die nodig is om tot een ontwerp te komen wisselt erg per persoon. Soms moeten we nog een keer afspreken om je ontwerp door te nemen. Wanneer het ontwerp eenmaal is besloten ga ik uit van een maaktraject van 8 weken. Hou rekening met een pasafspraak na ongeveer 3 a 4 weken. 

How much does it cost?

Your personal choices have a lot of influence on the price of your jewelry. As a result, the prices of personal designs vary widely. Fortunately, thanks to the large amount of possibilities, we can almost always make something that fits within your budget.

Where is it?

Je kunt mij vinden in de prachtige winkel van EvaLuna couture in het Arnhemse Modekwartier. Ik ben hier zelf niet elke dag aanwezig, dus je kunt het beste met mij een afspraak maken om langs te komen. De winkel is op de begane grond en toegankelijk voor mensen in een rolstoel. De winkel is goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is gratis parkeergelegenheid in de wijk.