Events

08-06-2024 Nacht van de Mode – Rouwrituelen
In de nieuwe collectie van Eva Luna Couture speelt de Mediterrane rouwcultuur een belangrijke rol.
Armoise Jewelry presenteert sieraden geïnspireerd op Romeins-Egyptische Fayoumportretten. Portretten van overledenen die meegingen met de mummies in het graf.

Onder begeleiding van muziek van Jorche da Rocha , Eliën and Rosine Langbroek zijn er om 21:00 & 22:00 catwalk momenten om de samenwerking tussen deze makers te bewonderen tijdens de Nacht van de Mode op Klarendalseweg 442

Deze muzikanten spelen tegen kleine vergoeding deze avond en hebben een eerder geboekt optreden speciaal voor ons afgezegd. Tijdens het optreden is er gelegenheid om middels een QR code een vrijwillige bijdrage te leveren aan deze geweldige mensen.

Gedurende de Stockdagen openen vooraanstaande Nederlandse ontwerpers en luxe winkels de deuren van hun voorraadkasten. Vier dagen lang kunnen bezoekers verspreid over heel Arnhem terecht voor mode, sieraden, tassen, producten en accessoires evenals samples, prototyes en stoffen van gerenommeerde ontwerpers en vooruitstrevende retailers. Alles tegen aantrekkelijke prijzen.

Tijdens de Stockdagen kun je mij vinden in onze winkel in het Modekwartier op Klarendalseweg 442. Daarnaast ligt een deel van mijn werk in het Musis in de gezamenlijke stand van het Modekwartier.
Tijdens de Stockdagen kun je voor zeer aantrekkelijke prijzen werk van mij kopen. Denk aan:

-Minimalistische zilveren sieraden met edelsteentjes
-Sieraden uit eerdere collecties 
-Fortuna sieraden van vorige edities

 

 

 

 

Fashion district program 2024
Various events (large and small) are held in the fashion district throughout the year. 
Check the website of the fashion district for more information.

I haven't planned any other events for the upcoming period.