Een persoonlijk sieraad door mij laten maken

Er zijn zoveel momenten in het leven waarvan je de herinnering kunt laten vastleggen in een persoonlijk sieraad. Geboorte, afstuderen, verloven, trouwen of afscheid nemen. Of misschien wil je iemand wel gewoon een mooi cadeau geven.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek bespreken we van welk materiaal jouw sieraad moet worden.  Het maakt niet uit of je al een idee hebt of nog niet. We kunnen voorbeelden en tekeningen bekijken die je hebt meegenomen of gewoon vanaf nul beginnen met ontwerpen. Neem alvast een kijkje in de carousel op deze pagina of in de webshop om een idee te krijgen van mijn stijl. 
Daarnaast bespreken we je budget en welke keuzes van invloed zijn op de totale prijs en tijdsduur van je project.

Ontwerpen

Soms is het na een aantal schetsen al duidelijk wat het moet gaan worden en kan ik meteen aan de slag. In andere gevallen is het mogelijk dat ik eerst een aantal uitgebreide tekeningen maak voordat je beslist welk ontwerp ik mag gaan uitvoeren. Ook als je precies wilt weten hoe het sieraad er uit komt te zien voordat ik aan het werk ga kan dit handig zijn. Twijfel je bijvoorbeeld nog over het formaat, de hoeveelheid edelstenen of welke afwerking je wilt? Dan kan het zien van een tekening je helpen de beslissing te maken. Dit is ook het moment dat ik op zoek ga naar geschikte edelstenen als je daarvoor hebt gekozen.

Het maakproces

Wanneer je een ontwerp hebt uitgekozen ga ik voor je aan de slag! Omdat elke techniek van invloed is op de tijdsduur van het maken hebben we dit vaak al in een eerdere fase besproken. Als je het leuk vind stuur ik je graag foto’s van het maakproces of bewaar ik deze tot nadat je het eindresultaat hebt gezien.

Hoe lang duurt het?

Wanneer het ontwerp eenmaal is besloten ga ik uit van een maaktraject van 6 weken. Wanneer je uitgebreid de tijd wilt nemen om een ontwerp te kiezen dan raad ik zeker aan om ruim 8 weken van tevoren de eerste afspraak in te plannen.

Dit kan korter of langer duren, afhankelijk van een aantal factoren:
-De complexiteit van je ontwerp
-Of al het benodigde materiaal direct op voorraad is
-Hoe lang het duurt om het sieraad te maken

Om te zorgen dat jouw sieraad op tijd af is, bespreken we dit altijd aan het begin van het proces. Dan kan ik je vertellen wat de mogelijkheden zijn binnen de door jou gestelde tijdsduur.

Wat kost het?

Je persoonlijke keuzes hebben heel veel invloed op de prijs van je sieraad. Daardoor lopen de prijzen van persoonlijke ontwerpen zeer uiteen. Gelukkig kunnen we dankzij de grote hoeveelheid mogelijkheden bijna altijd wel iets maken dat past binnen jouw budget.

Voor het maken van een uitgebreide ontwerptekening (zie het blokje ”Ontwerpen”) vraag ik een aanbetaling van €55. Dit bedrag wordt uiteraard verrekend met het totaalbedrag als ik het sieraad daadwerkelijk voor je mag maken.

Voordat ik het goedgekeurde ontwerp ga maken in goud of zilver, vraag ik meestal om een aanbetaling van 1/3 van de totaalprijs. Dit is om de materiaalkosten te dekken in het geval de opdracht wordt geannuleerd tijdens het maken. Uiteraard wordt ook deze aanbetaling verrekend met de totaalprijs wanneer de opdracht is voltooid.

Het is natuurlijk ook mogelijk om het gehele bedrag vooraf te betalen.
Mocht je nog vragen hebben over het systeem van aanbetalingen, stel ze gerust en dan leg ik je het graag uit!

 

Waar is het?

Mijn atelier bevind zich in Keijenborg in de Achterhoek. Je komt bij mij in een huiselijke sfeer op het platteland waar we één op één je ontwerp kunnen bespreken. Als je niet in deze omgeving woont is het uiteraard geen probleem. Ik heb ervaring met het werken op afstand door middel van bijvoorbeeld e-mail, telefoongesprekken en videobellen.

Mijn atelier is toegankelijk voor kleine rolstoelen die over een laag drempeltje kunnen. Een grote elektrische rolstoel of scootmobiel kan niet keren in mijn huis. Uiteraard vind ik het belangrijk om iedereen van dienst te kunnen zijn en persoonlijk te kunnen ontmoeten. Dus als mijn atelier niet toegankelijk genoeg voor je is dan kunnen we op een andere locatie afspreken.

Een persoonlijk sieraad door mij laten maken

Er zijn zoveel momenten in het leven waarvan je de herinnering kunt laten vastleggen in een persoonlijk sieraad. Geboorte, afstuderen, verloven, trouwen of afscheid nemen. Of misschien wil je iemand wel gewoon een mooi cadeau geven.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek bespreken we van welk materiaal jouw sieraad moet worden.  Het maakt niet uit of je al een idee hebt of nog niet. We kunnen voorbeelden en tekeningen bekijken die je hebt meegenomen of gewoon vanaf nul beginnen met ontwerpen. Neem alvast een kijkje in de carousel op deze pagina of in de webshop om een idee te krijgen van mijn stijl. 
Daarnaast bespreken we je budget en welke keuzes van invloed zijn op de totale prijs en tijdsduur van je project.

Ontwerpen

Soms is het na een aantal schetsen al duidelijk wat het moet gaan worden en kan ik meteen aan de slag. In andere gevallen is het mogelijk dat ik eerst een aantal tekeningen maak voordat jullie beslissen welk ontwerp ik mag gaan uitvoeren. Ook als je precies wilt weten hoe het sieraad er uit komt te zien voordat ik aan het werk ga kan dit handig zijn. Twijfel je bijvoorbeeld nog over het formaat, de hoeveelheid edelstenen of welke afwerking je wilt? Dan kan het zien van een tekening je helpen de beslissing te maken. Dit is ook het moment dat ik op zoek ga naar geschikte edelstenen als je daarvoor hebt gekozen.

Het maakproces

Wanneer je een ontwerp hebt uitgekozen ga ik voor je aan de slag! Omdat elke techniek van invloed is op de tijdsduur van het maken hebben we dit vaak al in een eerdere fase besproken. Als je het leuk vind stuur ik je graag foto’s van het maakproces of bewaar ik deze tot nadat je het eindresultaat hebt gezien.

Hoe lang duurt het?

Het is belangrijk om rekening te houden met een levertijd van ongeveer 4 maanden. Dit kan korter of langer duren, afhankelijk van een aantal factoren:
-Hoe snel we tot een eindontwerp komen
-De complexiteit van je ontwerp
-Of al het benodigde materiaal direct op voorraad is
-Hoe lang het duurt om het sieraad te maken

Om te zorgen dat jouw sieraad op tijd af is, bespreken we dit altijd aan het begin van het proces. Dan kan ik je vertellen wat de mogelijkheden zijn binnen de door jou gestelde tijdsduur.

Wat kost het?

Je persoonlijke keuzes hebben heel veel invloed op de prijs van je sieraad. Daardoor lopen de prijzen van persoonlijke ontwerpen zeer uiteen. Gelukkig kunnen we dankzij de grote hoeveelheid mogelijkheden bijna altijd wel iets maken dat past binnen jouw budget. 

Voor het maken van een uitgebreide ontwerptekening (zie het blokje ”Ontwerpen”) vraag ik een aanbetaling van €55. Dit bedrag wordt uiteraard verrekend met het totaalbedrag als ik het sieraad daadwerkelijk voor je mag maken.

Voordat ik het goedgekeurde ontwerp ga maken in goud of zilver, vraag ik meestal om een aanbetaling van 1/3 van de totaalprijs. Dit is om de materiaalkosten te dekken in het geval de opdracht wordt geannuleerd tijdens het maken. Uiteraard wordt ook deze aanbetaling verrekend met de totaalprijs wanneer de opdracht is voltooid. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om het gehele bedrag vooraf te betalen.
Mocht je nog vragen hebben over het systeem van aanbetalingen, stel ze gerust en dan leg ik je het graag uit!

 

Waar is het?

Mijn atelier bevind zich in Keijenborg in de Achterhoek. Je komt bij mij in een huiselijke sfeer op het platteland waar we één op één je ontwerp kunnen bespreken. Als je niet in deze omgeving woont is het uiteraard geen probleem. Ik heb ervaring met het werken op afstand door middel van bijvoorbeeld e-mail, telefoongesprekken en videobellen.

Mijn atelier is toegankelijk voor kleine rolstoelen die over een laag drempeltje kunnen. Een grote elektrische rolstoel of scootmobiel kan niet keren in mijn huis. Uiteraard vind ik het belangrijk om iedereen van dienst te kunnen zijn en persoonlijk te kunnen ontmoeten. Dus als mijn atelier niet toegankelijk genoeg voor je is dan kunnen we op een andere locatie afspreken.

Een persoonlijk sieraad door mij laten maken

Er zijn zoveel momenten in het leven waarvan je de herinnering kunt laten vastleggen in een persoonlijk sieraad. Geboorte, afstuderen, verloven, trouwen of afscheid nemen. Of misschien wil je iemand wel gewoon een mooi cadeau geven.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek bespreken we van welk materiaal jouw sieraad moet worden.  Het maakt niet uit of je al een idee hebt of nog niet. We kunnen voorbeelden en tekeningen bekijken die je hebt meegenomen of gewoon vanaf nul beginnen met ontwerpen. Neem alvast een kijkje in de carousel op deze pagina of in de webshop om een idee te krijgen van mijn stijl. 
Daarnaast bespreken we je budget en welke keuzes van invloed zijn op de totale prijs en tijdsduur van je project.

Ontwerpen

Soms is het na een aantal schetsen al duidelijk wat het moet gaan worden en kan ik meteen aan de slag. In andere gevallen is het mogelijk dat ik eerst een aantal tekeningen maak voordat jullie beslissen welk ontwerp ik mag gaan uitvoeren. Ook als je precies wilt weten hoe het sieraad er uit komt te zien voordat ik aan het werk ga kan dit handig zijn. Twijfel je bijvoorbeeld nog over het formaat, de hoeveelheid edelstenen of welke afwerking je wilt? Dan kan het zien van een tekening je helpen de beslissing te maken. Dit is ook het moment dat ik op zoek ga naar geschikte edelstenen als je daarvoor hebt gekozen.

Het maakproces

Wanneer je een ontwerp hebt uitgekozen ga ik voor je aan de slag! Omdat elke techniek van invloed is op de tijdsduur van het maken hebben we dit vaak al in een eerdere fase besproken. Als je het leuk vind stuur ik je graag foto’s van het maakproces of bewaar ik deze tot nadat je het eindresultaat hebt gezien.

Hoe lang duurt het?

Het is belangrijk om rekening te houden met een levertijd van ongeveer 4 maanden. Dit kan korter of langer duren, afhankelijk van een aantal factoren:
-Hoe snel we tot een eindontwerp komen
-De complexiteit van je ontwerp
-Of al het benodigde materiaal direct op voorraad is
-Hoe lang het duurt om het sieraad te maken

Om te zorgen dat jouw sieraad op tijd af is, bespreken we dit altijd aan het begin van het proces. Dan kan ik je vertellen wat de mogelijkheden zijn binnen de door jou gestelde tijdsduur.

Wat kost het?

Je persoonlijke keuzes hebben heel veel invloed op de prijs van je sieraad. Daardoor lopen de prijzen van persoonlijke ontwerpen zeer uiteen. Gelukkig kunnen we dankzij de grote hoeveelheid mogelijkheden bijna altijd wel iets maken dat past binnen jouw budget. 

Voor het maken van een uitgebreide ontwerptekening (zie het blokje ”Ontwerpen”) vraag ik een aanbetaling van €55. Dit bedrag wordt uiteraard verrekend met het totaalbedrag als ik het sieraad daadwerkelijk voor je mag maken.

Voordat ik het goedgekeurde ontwerp ga maken in goud of zilver, vraag ik meestal om een aanbetaling van 1/3 van de totaalprijs. Dit is om de materiaalkosten te dekken in het geval de opdracht wordt geannuleerd tijdens het maken. Uiteraard wordt ook deze aanbetaling verrekend met de totaalprijs wanneer de opdracht is voltooid. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om het gehele bedrag vooraf te betalen.
Mocht je nog vragen hebben over het systeem van aanbetalingen, stel ze gerust en dan leg ik je het graag uit!

 

Waar is het?

Mijn atelier bevind zich in Keijenborg in de Achterhoek. Je komt bij mij in een huiselijke sfeer op het platteland waar we één op één je ontwerp kunnen bespreken. Als je niet in deze omgeving woont is het uiteraard geen probleem. Ik heb ervaring met het werken op afstand door middel van bijvoorbeeld e-mail, telefoongesprekken en videobellen.

Mijn atelier is toegankelijk voor kleine rolstoelen die over een laag drempeltje kunnen. Een grote elektrische rolstoel of scootmobiel kan niet keren in mijn huis. Uiteraard vind ik het belangrijk om iedereen van dienst te kunnen zijn en persoonlijk te kunnen ontmoeten. Dus als mijn atelier niet toegankelijk genoeg voor je is dan kunnen we op een andere locatie afspreken.