Een persoonlijk sieraad door mij laten maken

Er zijn zoveel momenten in het leven waarvan je de herinnering kunt laten vastleggen in een persoonlijk sieraad. Geboorte, afstuderen, verloven, trouwen of afscheid nemen. Of misschien wil je iemand wel gewoon een mooi cadeau geven.

Maak een afspraak.

Maak een afspraak en kom langs in Arnhem om samen met mij jouw droomsieraad te ontwerpen. Ook als je nog niet precies weet hoe het moet worden kan ik je hier mee helpen.
Ik werk graag in mijn eigen stijl, dit is bijzonder goed te combineren met jouw specifieke wensen. 
Samen komen we tot een mooi eindresultaat. 

Hoe lang duurt het?

De tijd die nodig is om tot een ontwerp te komen wisselt erg per persoon. Soms moeten we nog een keer afspreken om je ontwerp door te nemen. Wanneer het ontwerp eenmaal is besloten ga ik uit van een maaktraject van 8 weken. Hou rekening met een pasafspraak na ongeveer 3 a 4 weken. 

Wat kost het?

Je persoonlijke keuzes hebben heel veel invloed op de prijs van je sieraad. Daardoor lopen de prijzen van persoonlijke ontwerpen zeer uiteen. Gelukkig kunnen we dankzij de grote hoeveelheid mogelijkheden bijna altijd wel iets maken dat past binnen jouw budget.

Waar is het?

Je kunt mij vinden in de prachtige winkel van EvaLuna Couture in het Arnhemse Modekwartier. Ik ben hier zelf niet elke dag aanwezig, dus je kunt het beste met mij een afspraak maken om langs te komen. De winkel is op de begane grond en toegankelijk voor mensen in een rolstoel. De winkel is goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is gratis parkeergelegenheid in de wijk.