Betaling – Levering – Garantie

Een kort overzicht met informatie over betalen, levering, verzending en garantie. Staat het antwoord op je vraag hier niet bij? Kijk dan even bij de uitgebreide algemene voorwaarden.

 
 

Betaling

Betalen kan via bankoverschrijving.. Na je bestelling op de website krijg je een factuur toegestuurd naar het door jou opgegeven e-mail adres. Deze kun je binnen 14 dagen betalen. 

Levertijd

Na ontvangst van betaling ga ik voor je aan de slag. Sommige sieraden zijn niet direct op voorraad dus hou rekening met ongeveer 14 dagen levertijd. Als het langer dan 14 dagen zal duren dan krijg je hier altijd bericht over. Dit geldt alleen voor sieraden uit de webwinkel. Bij maatwerk verschilt de levertijd meestal en dat is altijd op afspraak. 

Verzending

Alle bestellingen worden standaard aangetekend verzonden zodra de betaling ontvangen is. Ophalen op afspraak in het atelier is ook mogelijk. Bij aangetekende verzending is het belangrijk dat de ontvanger thuis is, anders wordt je pakketje weer mee terug genomen.

Garantie

Als je product bij levering om wat voor reden dan ook niet naar wens is, neem dan binnen 7 dagen contact met mij op. Een verkeerd doorgegeven ringmaat of een andere lengte ketting vallen niet onder het retourrecht. Gebruikssporen, slijtage, of breuk van edelstenen vallen buiten de garantie. Edelmetaal is erg sterk en duurzaam, mits er juist mee om wordt gegaan. klik hier om meer te lezen over de juiste behandeling en onderhoud van je sieraden.