Betaling-Levering-Garantie

Dit is een kort overzicht met informatie over betalen, levering, verzending en garantie.
Staat het antwoord op je vraag hier niet bij?
Kijk dan even bij de uitgebreide algemene voorwaarden.

Betaling
Webshopbestellingen kunnen betaald worden via Ideal of Paypal. Wanneer je via instagram, e-mail of via andere wegen bestelt dan stuur ik je een betaalverzoek. Aankopen in mijn atelier kunnen via pin of gepaste contante betaling worden voldaan.

Verzending
Alle bestellingen tot €200 worden aangetekend verzonden met PostNL. De kosten hiervoor zijn €8,70. Bestellingen met een waarde van €200 of meer worden met Mikropakket verzonden. Dit kost €14,90. In beide gevallen is een handtekening vereist bij het in ontvangst nemen van je pakket.

Leveringstijd
Na ontvangst van betaling ga ik voor je aan de slag. Sommige sieraden zijn niet direct op voorraad dus hou rekening met ongeveer 14 dagen levertijd. Als het langer dan 14 dagen zal duren dan krijg je hier altijd bericht over. Dit geldt alleen voor sieraden uit de webwinkel. Bij maatwerk verschilt de levertijd meestal en dat is altijd op afspraak. 

Annuleren
Bestellingen via de webshop kun je binnen 48 uur annuleren als deze nog niet is verzonden. Neem daarvoor contact met mij op via info@armoise.nl

Het annuleren van persoonlijke opdrachten
Voordat ik het gekozen ontwerp ga uitwerken vraag ik een aanbetaling van 1/3 van de totaalprijs. Bij annuleren van de opdracht wordt deze aanbetaling niet vergoed. Echter wordt deze wel verrekend met de totaalprijs wanneer het sieraad af is.
Voor eventuele extra detail-tekeningen bij een persoonlijke opdracht reken ik een aanbetaling van €55. Dit is om er voor te zorgen dat ik in onkosten vergoed wordt wanneer je besluit de opdracht te annuleren of door iemand anders uit te laten voeren. Uiteraard zal dit bedrag worden verrekend met het totaalbedrag wanneer het sieraad af is.

Garantie
Als je product bij levering om wat voor reden dan ook niet naar wens is, neem dan binnen 7 dagen contact met mij op. Een verkeerd doorgegeven ringmaat of een andere lengte ketting vallen niet onder het retourrecht. Gebruikssporen, slijtage, of breuk van edelstenen vallen buiten de garantie. Edelmetaal is erg sterk en duurzaam, mits er juist mee om wordt gegaan. klik hier om meer te lezen over de juiste behandeling en onderhoud van je sieraden.
Informatie en instructie over het retour sturen van uw sieraad (na overleg) kunt u vinden bij de Algemene voorwaarden.

Reparaties en sieraden van oud goud
Hoewel ik reparaties met uiterste zorg en vakkennis uitvoer, kan het altijd gebeuren dat de reparatie niet lukt. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat het materiaal van een oud sieraad vervuild, versleten of verzwakt is. Ook edelstenen kunnen slijtage of breuken bevatten die met het blote oog niet zichtbaar zijn. Bij het openen van de zetting kan de edelsteen breken. Bij het aannemen van een reparatie zal ik altijd eerst een risicoanalyse maken. Voor eventuele beschadigingen aan uw sieraad tijdens de reparatie ben ik niet aansprakelijk.

Wanneer ik een sieraad van je oude goud ga maken test ik eerst altijd het gehalte van je goud. Oud goud kan verontreinigd zijn en het kan zijn dat dit pas bij het omsmelten duidelijk wordt. Je zult je materiaal dan altijd weer terug krijgen, maar het zal niet meer in de oude staat verkeren. Hiervoor ben ik niet aansprakelijk.

Neem voor vragen over de algemene voorwaarden gerust contact met mij op via info@armoise.nl