Een kort overzicht met informatie over betalen, levering, verzending en garantie. Staat het antwoord op je vraag hier niet bij?
Kijk dan even bij de uitgebreide algemene voorwaarden.

 

 

Betaling
Betalen kan via bankoverschrijving.. Na je bestelling op de website krijg je een factuur toegestuurd naar het door jou opgegeven e-mail adres. Deze kun je binnen 14 dagen betalen. Op dit moment maak ik nog geen gebruik van Ideal of Paypal.

Verzending
Alle bestellingen worden standaard aangetekend verzonden zodra de betaling ontvangen is.  De kosten hiervan zijn €8,20. Het pakket is verzekerd voor maximaal €500. Bij een pakketwaarde hoger dan €500 neemt ARMOISE JEWELRY contact met u op over de wijze van verzending. Ophalen op afspraak in het atelier is ook mogelijk. Bij aangetekende verzending is het belangrijk dat de ontvanger thuis is, anders wordt je pakketje weer mee terug genomen

.

 

Leveringstijd
Na ontvangst van betaling ga ik voor je aan de slag. Sommige sieraden zijn niet direct op voorraad dus hou rekening met ongeveer 14 dagen levertijd. Als het langer dan 14 dagen zal duren dan krijg je hier altijd bericht over. Dit geldt alleen voor sieraden uit de webwinkel. Bij maatwerk verschilt de levertijd meestal en dat is altijd op afspraak. 

Garantie
Als je product bij levering om wat voor reden dan ook niet naar wens is, neem dan binnen 7 dagen contact met mij op. Een verkeerd doorgegeven ringmaat of een andere lengte ketting vallen niet onder het retourrecht. Gebruikssporen, slijtage, of breuk van edelstenen vallen buiten de garantie. Edelmetaal is erg sterk en duurzaam, mits er juist mee om wordt gegaan. klik hier om meer te lezen over de juiste behandeling en onderhoud van je sieraden.
Informatie en instructie over het retour sturen van uw sieraad (na overleg) kunt u vinden bij de 
Algemene voorwaarden.