Betaling-Levering-Garantie

Dit is een kort overzicht met informatie over betalen, levering, verzending en garantie.
Staat het antwoord op je vraag hier niet bij?
Kijk dan even bij de uitgebreide algemene voorwaarden.

Betaling
Webshopbestellingen kunnen betaald worden via Ideal of Paypal. Wanneer je via instagram, e-mail of via andere wegen bestelt dan stuur ik je een betaalverzoek. Aankopen in mijn atelier kunnen via pin of gepaste contante betaling worden voldaan.

Verzending
Alle bestellingen worden verzekerd verzonden met Mikropakket. Dit kost €8,70. Bij het in ontvangst nemen is een handtekening verplicht. Ik verzend twee keer per week met Mikropakket. Vaak wordt je bestelling dan de volgende werkdag bezorgd. Mijn voorkeur gaat uit naar het ophalen van de bestelling in Keijenborg of Arnhem. 

Leveringstijd
Na ontvangst van betaling ga ik voor je aan de slag. Sommige sieraden zijn niet direct op voorraad dus hou rekening met ongeveer 14 dagen levertijd. Als het langer dan 14 dagen zal duren dan krijg je hier altijd bericht over. Dit geldt alleen voor sieraden uit de webwinkel. Bij maatwerk verschilt de levertijd meestal en dat is altijd op afspraak. 

Annuleren
Bestellingen via de webshop kun je binnen 48 uur annuleren als deze nog niet is verzonden. Neem daarvoor contact met mij op via info@armoise.nl

Het annuleren van persoonlijke opdrachten
Voordat ik het gekozen ontwerp ga uitwerken in materiaal vraag ik een aanbetaling van 1/2 van de totaalprijs. Dit is om de kosten van de materiaalinkoop te dekken. Bij annuleren van de opdracht wordt deze aanbetaling niet vergoed. Echter wordt deze wel verrekend met de totaalprijs wanneer de opdracht wel doorgaat.

Garantie
Als je product bij levering om wat voor reden dan ook niet naar wens is, neem dan binnen 7 dagen contact met mij op. Het recht op retour geldt alleen voor sieraden uit de collectie die niet zijn gedragen. Een verkeerd doorgegeven ringmaat of een andere lengte ketting vallen niet onder het retourrecht.
Slijtage door gebruik, slijtage aan de zetkast en verlies of breuk van edelstenen vallen buiten de garantie.
Wanneer je eens in de zoveel tijd de zetting van de edelsteen controleert kun je voorkomen dat de zetting te ver door slijt en de steen eruit valt. Het ”opdikken” van de pootjes rondom de steen na slijtage is bij sieraden die door mij zijn gemaakt altijd service. 
 Edelmetaal is erg sterk en duurzaam, mits er juist mee om wordt gegaan. Klik hier om meer te lezen over de juiste behandeling en onderhoud van je sieraden.

Informatie en instructie over het retour sturen van uw sieraad (na overleg) kunt u vinden bij de Algemene voorwaarden.

Reparaties en sieraden van oud goud
Hoewel ik reparaties met uiterste zorg en vakkennis uitvoer, kan het altijd gebeuren dat de reparatie niet lukt. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat het materiaal van een oud sieraad vervuild, versleten of verzwakt is. Ook edelstenen kunnen slijtage of breuken bevatten die met het blote oog niet zichtbaar zijn. Bij het openen van de zetting kan de edelsteen breken. Bij het aannemen van een reparatie zal ik altijd eerst een risicoanalyse maken. Voor eventuele beschadigingen aan je sieraad tijdens de reparatie ben ik niet aansprakelijk.

Wanneer ik een sieraad van je oude goud ga maken test ik eerst altijd het gehalte van je goud. Oud goud kan verontreinigd zijn en het kan zijn dat dit pas bij het omsmelten duidelijk wordt. Afhankelijk van het soort ontwerp kan ik dan nog wel een sieraad maken van dit goud. Je zult je materiaal dan altijd weer terug krijgen, maar het zal niet meer in de oude staat verkeren. Hiervoor ben ik niet aansprakelijk.

Neem voor vragen over de algemene voorwaarden gerust contact met mij op via info@armoise.nl